Reference


Naša agencija velja za lojalno turistično agencijo, ki že od leta 2007 organizira in izvaja izlete ob zaključku šolskega leta, krovno podjetje pa uspešno posluje že od leta 1990. Vsako leto nam zaupa več šol; v preteklem šolskem letu smo na različne izlete popeljali več kot 3500 zadovoljnih osnovnošolcev, do danes pa smo sodelovali že z več kot 250 različnimi šolami po vsej Sloveniji.

Prepričani smo, da boste vi in vaši učenci z našo ponudbo zelo zadovoljni. Za mnenje o naših izletih in o organizaciji izletov povprašajte kolektive šol, s katerimi smo sodelovali v preteklih letih: OŠ Prule, OŠ Vodmat, OŠ Vrhovci, OŠ Prežihovega Voranca, OŠ Toneta Čufarja, OŠ Staneta Rozmana, OŠ Dravlje, OŠ Polje, OŠ Nove Jarše, OŠ Vita Kraigherja, OŠ Vižmarje, OŠ Valentina Vodnika, OŠ Mirana Jarca, OŠ Miška Kranjca, OŠ Šentvid, OŠ Sostro, OŠ Ivana Cankarja Vrhnika, OŠ Dob, OŠ Dragomer, OŠ Komenda, OŠ Davorina Jenka, OŠ Šmartno pod Šmarno Goro, OŠ Orehek Kranj, OŠ Smlednik, OŠ Bistrica Tržič, OŠ Domžale, OŠ Logatec, OŠ Cvetka Golarja, OŠ Mengeš, OŠ Preddvor, OŠ Pod goro Slovenske Konjice, OŠ Josipa Plemlja Bled, OŠ Miren, OŠ Milojke Štrukelj, OŠ Livada, OŠ Horjul, OŠ Kanal, OŠ Dutovlje, OŠ Dornberk, OŠ Sečovlje, OŠ Šmarje pri Kopru, OŠ Dekani, OŠ Zbora odposlancev Kočevje, OŠ Vinica, OŠ Naklo, OŠ Veliki Gaber, OŠ Griže, OŠ Brusnice, OŠ Bovec, OŠ Otočec, OŠ Pesnica, OŠ Frana Kocbeka Gornji Grad, OŠ Slovenj Gradec, OŠ Kamnica, OŠ Borisa Kidriča, IV. osnovna šola Celje, OŠ Petrovče, OŠ Franceta Prešerna Maribor, OŠ Frana Roša, OŠ Ljutomer, OŠ Miklavž, OŠ Sevnica, OŠ Dravograd, OŠ Ob Dravinji, OŠ Vojnik, OŠ Zreče ... in številne druge. Prepričajte se tudi vi. :)

Življenje je ena sama pustolovščina; hvala, ker jo delite tudi z nami.

IZJAVE UČITELJEV O NAŠIH IZLETIH :)
> Sporočam, da smo bili vsi zelo zadovoljni s potekom izleta in nabrali polno nepozabnih vtisov. Osebno pa vam sporočam, da zelo pohvalim vaš korekten odnos v dogovarjanju pred samim izletom, nemoten potek vseh aktivnosti, za katere smo se dogovorili, profesionalen pristop (prilagojen skupini otrok) vodičke - prosim, da ji tudi vi še enkrat izrečete zahvalo za vse ... Učiteljica L.

> Z izletom smo bili prezadovoljni. ;) Učenci so uživali, mi pa tudi. Organizacija je bila na najvišjim nivoju in tudi vodička je bila zelo dobro organizirana in prilagodljiva. Hvala še enkrat za vse in se slišimo drugo leto. Učitelj M.

> Pohvaliti moram vašo organizacijo in vodičko. Še bomo šli z vami in bom širila dober glas o vas. Še enkrat hvala za vašo organizacijo in vodstvo na izletu. Učiteljica B.

> Vse super, organizacija brezhibna, vodič odličen, vreme krasno. Predvsem pa bi se rada zahvalila vam, za vso vašo vztrajnost, prilagodljivost, ažurnost in seveda strokovnost. Kup skrbi je, ko pelješ učence na izlet, z vašo pomočjo pa smo res poskrbeli za vse potrebno. Učiteljica R.

> Učenci so bili z izletom izredno zadovoljni. Tudi meni je bilo super, saj sem prišla domov spočita. :) Ko sem jih vprašala, s koliko bi ocenili izlet na lestvici od 1 do 10, so rekli 15. To pove vse, kajne? Učiteljica K.

> Vse je bilo odlično. Ideja s plavalnim mojstrom je bila odlična. Vsi smo bili bolj sproščeni, saj je ves čas bdel nad otroki »kot sokol«. Vodička je bila super!!!! Njena pozitivna energija in iskreno veselje do tega, da se imajo otroci lepo in da uživajo na izletu, je res pohvale vredna. Pri tem se prav nesebično razdaja in ostaja hkrati profesionalka na nivoju. Odlično smo sodelovali!!! Hvala za trud in odlično organizacijo ter sodelovanje! Učiteljica F.

> Imeli smo se fino, vodič je bil superski, učenci so se zabavali ves dan. Celo komentirali so, da je bilo boljše kot Gardaland. :) Učiteljica M.


> Učenci so bili z izletom zadovoljni, sam bi pa le pohvalil šoferja. Verjemite mi, da sem se vozil z že veliko vozniki, toda vožnja z njim mi je predstavljala užitek. Učitelj I.


> Vse je bilo super krasno. Čudovita pot - gre v naš letni plan. Organizacija - tako kot mora biti. Hvala tudi vam. Hvala še enkrat. Učiteljica J.

> Imeli smo čudovito vodičko, z izjemnim občutkom za populacijo devetošolcev, prijetnega voznika, skratka vse, kar si želiš s strani agencije. Uživali smo. Hvala tudi vam za dovzetnost za vse nastajajoče programe in spremembe, ki jih ni bilo malo. Učiteljica L.

> Odlično, pohvaljeni, vodič je čudovit, z vsemi, ki smo se srečali so dosledni in prijazni, vsekakor pa vas bom priporočala. Učiteljica D.

> Zahvaljujem se vam za prijeten, adrenalina poln in odlično izpeljan dan (šoferji, vodič ... POHVALA). Pripenjam misli devetošolcev:
 Bilo je res zanimivo, lepo in veselo. Takoj bi šla se enkrat. Bilo je zelo dobro. Imel sem veliko mero adrenalina. Takoj bi ponovil. :) Super je bilo! Hvala vodiču in šoferjem, da so se potrudili z organizacijo, da je vse teklo kot po maslu!!! Super dan, ki se ga je fajn spominjat! Dan sem preživela super, za tako ceno se je splačalo, pa tudi šofer in vodiči so bili simpatični. :) Učiteljica V.

> Seveda je bil izlet dobro organiziran, za kar se vam od srca zahvaljujem. Najprej bi rada zelo pohvalila vodiča, ki je vse izpeljal izredno profesionalno, z otroki pa tudi navezal neposreden stik, tako da smo bili zadovoljni tako učiteljice kot učenci. Tudi naš šofer si je zaslužil vso pohvalo s svojo potrpežljivostjo in dobro voljo. Na koncu bi se vam rada še enkrat zahvalila za vso profesionalnost. Učiteljica S.

> Žal mi v službi vedno zmanjka časa za odgovore na e-mail, zato to počnem doma, ko imam malo več časa. Kljub temu pa bi mi bilo žal, če si ne bi vzela časa in se vam po pošti še enkrat iskreno zahvalila. Ko sem se z učenci prijavljala na to ekskurzijo, si niti v sanjah nisem mislila, da je lahko to takšna pustolovščina. Vrnili smo se domov, polni spominov na prečudovit konec tedna. Ja, v nedeljo vsi doma spimo, v ponedeljek zjutraj pa razlagamo, kak je blo fajn ... Iskreno bi se zahvalila vodnici in vodniku in posebej vam, ekipi FunTure, ki ste nam res omogočili nepozabno avanturo. In kot je rekla vodnica: “O njej se bomo pogovarjali še čez 30 let na kakšni obletnici.” DVAJSETKRAT (učenci + učiteljici) HVALA ZA VSE. Učiteljici J. in A.

> Hvala, zelo smo bili zadovoljni. Pohvale tudi vodnici, za zelo prijetno vodenje. Super dan, zanimiva predstavitev, udobni avtobusi. :) Učiteljica I.

> Včeraj smo preživeli čudovit dan na obali. Hvala za odlično organizacijo in izvedbo izleta. Posebej moram pohvaliti vodiča, ki se je zelo angažiral in trudil, da je vse potekalo bp. Vas vsekakor priporočamo za naprej. Učiteljica M.

> Na izletu smo se imeli zelo lepo in bi ga najraje ponovili. :) P.L.

> Tudi mi smo veseli, da ste bili naš organizator zaključnega izleta, predvsem pa, da je vse minilo brez posebnosti. S.S.

> Učenci in učitelji smo se na izletu imeli lepo, vse je bilo tako, kot smo se dogovorili. Seveda so najbolj uživali v Atlantisu, kjer jim je čas še prehitro minil. V imenu učencev in nas, spremljevalcev se vam zahvaljujem in priporočamo še v naslednje. D.T.

> Seveda je bil izlet dobro organiziran, za kar se vam od srca zahvaljujem. Najprej bi rada zelo pohvalila vodiča Andija, ki je vse izpeljal izredno profesionalno, z otroki pa tudi navezal neposreden stik, tako da smo bili zadovoljni tako učiteljice kot učenci. Tudi naš šofer I.B. si je zaslužil vso pohvalo s svojo potrpežljivostjo in dobro voljo. Na koncu bi se vam rada še enkrat zahvalila za vso profesionalnost. S.V.

> Naš izlet v Čepo je bil super; učenci so bili navdušeni in so se imeli zelo lepo. Pohvala tudi vodički Maši, ki je bila prijazna, ustrežljiva, zabavna in sploh - super. Tudi pica je bila dobra. :) Predvidevam, da bo tudi prihodnja generacija odšla na izlet z vami. A.F.

> S programom in z izvedbo smo bili vsi, učitelji in učenci, izredno zadovoljni. Pohvalila bi vodiča Andraža, ki se je zelo izkazal s strokovne in človeške plati. A.P.

> Tako razredničarke kot otroci smo bili z izletom zadovoljni in smo pozitivno informacijo posredovale naprej vodstvu šole in drugim razrednikom. Če ne prej, se slišimo ko bom spet razrednik v 9. razredu... :) T.C.

> Izlet je mimo in spet smo v starih tirih, no, saj delno. Imeli smo se fajn in vse je potekalo več ali manj kot bi moralo. Tudi vreme smo imeli the best. Moram pohvalit našo vodičko Mašo. Zelo prijetna mlada gospodična :). Bi jo kar obdržali za v našo družbo. Nam je dan kar prehitro minil in prekmalu smo jo morali odložiti v LJ. FunTura, hvala še enkrat za lepo doživetje v Bohinju z Mašo. Mašo vam zagotovo še kdaj »ukrademo«. A.B.

> Na izletu je vse potekalo po načrtu. Imeli smo se lepo. Zahvaljujemo se vam za sodelovanje. G.K.

> Tako s programom kot tudi z vodičko smo bili zelo zadovoljni. Učenci so bili še danes polni vtisov in prepričana sem, da jim bo ta izlet ostal še dolgo v spominu. Še enkrat najlepša hvala za vse! S.P.

> Pozdravljeni, z izletom in prav tako z vodičem Matejem smo bili zelo zadovoljni tako učenci kot učiteljice. K.E.

> Hvala, zelo smo bili zadovoljni z vsem. Pohvale tudi vodnici, gospe Mojci, za zelo prijetno vodenje. Super dan, zanimiva predstavitev Italije, udobni avtobusi. :) I.S.

> Mi smo se imeli zelo lepo. Učenci so bili zadovoljni, jaz pa tudi. I.V.

> Zakon je bilo, brez kakšnih koli pripomb, dan je bil čudovit, Tine je bil zabaven, dejavnosti so potekale po planu... Učenci so bili kul... Ko bom naslednjič vodja podobnega projekta se zagotovo spomnim na vašo podjetje. P.H.

> Tudi mi se vam zahvaljujemo za lepo speljani in nepozabni zaključni izlet. Z.R.

> Sporočam vam, da smo bili z izletom zelo zadovoljni, tako učenci, kot tudi učitelji spremljevalci. I.Č.

> Izleta se zaradi drugih obveznosti nisem udeležila, sem pa od učencev izvedela, da je bilo super in nepozabno. A.M.

> Izlet je bil lep in dobro voden. Pa lep pozdrav in obilo poslovnega uspeha. I.K.


IZJAVE UČENCEV O NAŠIH IZLETIH :)
*Neja: v disku smo se najbolj zabavali, ker je bila glasba zelo naglas in zato, ker smo bili takrat skupaj in ker smo plesali.

*Ane Mari: na pustolovščini na Primorskem je bilo najbolj zabavno plavanje in vožnja z ladjo.

*Sonja: super vodič Tony!

*Sara: na izlet z vami smo se odločili zato, ker so nam drugi priporočili in ker se je zdel najbolj super! Res ste kul.

*Ines in Tjaša: na zanimiv izlet smo šli zaradi tega, ker smo zadnji let skupaj s sošolci. Končni izlet v 9. razredu doživiš le enkrat in zato mora biti nepozaben.

*David: najbolj mi je bil všeč rafting, ker je bil poln adrenalina in zaradi zanimive proge.

*Luka: kino je zakon, zato ker so se stolice premikale in ker so nas špricali z vodo. Vse mi je bilo všeč, ker je bilo več dejavnosti in vse je bilo zanimivo.

*Tine: radi se družimo in končni je! Vse je bilo super. Paintball bi še posebej izpostavil.

*Ema: bilo je nepozabno in ugodno.

*Tadej: paintball je bil najboljši, ker sem bil zelo dober.

*Urška: izlet mi je bil všeč, ker je bilo veliko možnosti in športa.

*Jure: paintball je bil najboljši, ker sem lahko strelal, sošolke in učitelje. :)

*Lara: bi se dalo dobiti email naslov ali facebook od našega vodiča, ki je sexy ... Vse je bilo kul, velik aktivnosti, OK cena, pa še 2 dni je trajal. Čau!

*Veronika: vodenje izleta je bilo dobro, saj smo izvedeli mnogo novih stvari o krajih, kjer smo bili.

*Jon: vodič nam je vse ful dobr razložu, ful je bilo fajn vodeno ...

*Nina: film v Koloseju je bila super izbira, pa učinki ...

*Andrej: gokard - hitrost - dobra vožnja.

*Tina: bilo mi je najboljše na bowlingu in gokardu, ker to nism še nikoli delala in je bilo zabavno.

*Nina: jaaaaaaaa, super izlet! Hag! Hmmmm ... Vse, res vse je bilo super. Veliko dejavnosti ... Raznoliko, zanimivo ...

*Anja: vaš izlet je bil zakon!!! Najboljši je bil adrenalinski park, zato ker je bilo veliko adrenalina in smo se res lahko prepustili.

*Maja : celi izlet je bil zelo fajn, ker je bil to naš zadnji izlet in je moral bit nepozaben.

*Tamara: poletno sankanje je bilo zelo, zelo, zelo lepo. Predvsem mi je bilo všeč, ker je bilo veliko adrenalina.

*Janja: rafting mi je bil najbolj všeč, ker sem se tega najbolj bala in sem ta strah v hipu premagala. Mislila sem, da bo bolj grozno.


Življenje je ena sama pustolovščina; hvala, ker jo delite tudi z nami.
Spremljate nas lahko tudi na naši Facebook strani ...